Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > CAMPIONAT D'ESPANYA ALEVÍ INFANTIL I CADET D'HIVERN
CAMPIONAT D'ESPANYA ALEVÍ INFANTIL I CADET D'HIVERN
07/03/2013
CAMPIONAT D'ESPANYA ALEVÍ INFANTIL I CADET D'HIVERN
El Club Esportiu Salvament i Natació Silla ha aconseguit el títol de Campions Infantils Masculins i de Subcampions en Cadet Masculins
Tania Rengel Alevin Femenina
Borja Riera Peris 1º
Cadetes Femeninas
Cadetes Masc
Cadetes Masc 2º
Cadetes Masc Subcampeones
Carlos Lopez 3º
Conjunta Infantiles
Infantiles Campeones
Infantiles Masc
Infantiles Masc 3º

Finalitza el XXVII Campionat d'Espanya d'Hivern de Salvament i Socorrisme celebrat el 2 i 3 de març a Valladolid a la piscina municipal Parquesol en les categories d'aleví, infantil i cadet. El Club Esportiu Salvament i Natació Silla ha aconseguit el títol de Campions Infantils Masculins i de Subcampions en Cadet Masculins.  En  la classificació conjunta dels infantils masculí/femení també han aconseguit el títol de campions, i en la de cadet masculí/femení tercers.

Tot un èxit de participació, amb 470 esportistes; d'organització, perquè es van complir perfectament els horaris de competició, i de resultats, amb 8 rècords nacionals batuts.

Finalment, els primers llocs van ser per als equips d'Oriol Imperial i Benidorm Maristes en categoria aleví, femení i masculí, respectivament; i per al Club Oriol Imperial en categoria conjunta.

En categoria infantil femení el GD Vallecas SOS, i infantil masculí i conjunta el Club Salvament i Natació Silla. I, finalment, en categoria cadet aconsegueix la conjunta el CN Oriol Imperial, la femenina el CD Salvament Benavente i la masculina el CN Oriol imperial.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167