Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > CAIXA POPULAR I LA FEDERACIÓ D'ESCACS FIRMEN UN CONVENI
CAIXA POPULAR I LA FEDERACIÓ D'ESCACS FIRMEN UN CONVENI
05/03/2013
CAIXA POPULAR I LA FEDERACIÓ D'ESCACS FIRMEN UN CONVENI
Per el suport a la cultura i l'esport

La cooperativa de crèdit valenciana Caixa Popular i la Federació d'Escacs de la Comunitat Valenciana han firmat recentment un acord de col·laboració. Ambdues entitats tenen en comú el seu suport a la cultura i l'esport, així com el suport a l'enfortiment de la societat civil valenciana.

Amb aquest acord Caixa Popular posa a disposició dels més de 70 clubs que agrupa la Federació, una sèrie de productes financers en condicions preferencials. Al mateix temps, ofereix als distints Clubs  l'accés a una sèrie de recursos de formació i divulgació, així com el suport a les seues activitats.

Fruit d'aquest conveni és també que els campionats autonòmics d'Escacs, que es realitzaran el pròxim 24 de març a Canals, porten en nom de l'entitat financera, i passen a denominar-se “Campionats Autonòmics d'Escacs  Caixa Popular”. Aquests campionats inclouen les categories Sub-8, Sub-10, Sub 12 i Sub 18.

Francisco Cuevas, president de la Federació d'Escacs de la Comunitat Valenciana, i José Mª Company, director del Departament de Negoci-màrqueting de Caixa Popular van ser els encarregats de firmar el conveni que estableix una duració d'un any renovable.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167