Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > JOSÉ GARCÍA MOLINA DEL SILLA-INSTAL•LACIONS LÓPEZ, CAMPIÓ PROVINCIAL SUB-8
JOSÉ GARCÍA MOLINA DEL SILLA-INSTAL•LACIONS LÓPEZ, CAMPIÓ PROVINCIAL SUB-8
04/03/2013
JOSÉ GARCÍA MOLINA DEL SILLA-INSTAL•LACIONS LÓPEZ, CAMPIÓ PROVINCIAL SUB-8
Marc Ribera, Marc Carbonell i Nieves Sanleón, subcampions
escacs 4 marçc 1
escacs 4 marçc 2
escacs 4 marçc 3
escacs 4 marçc 4
escacs 4 marçc 5
escacs 4 marçc 6
escacs 4 marçc 7

L’escola Silla-Instal·lacions López, un èxit sense precedents en els escacs valencians en aconseguir llocs d'honor en totes les categories en què va participar. Cullera va ser el lloc triat per a la disputa dels campionats per edats de Sub-8, Sub-10, Sub-12 i Sub-18.

En la categoria Sub-8 el protagonista del Silla va ser el xicotet José García Molina que, davant de la sorpresa de tots els presents, guanyava partida després de partida.  Es va imposar en les 7 rondes i va arribar a l'esperat títol de campió provincial Sub-8. D'aquesta manera, José pujava al més alt del pòdium per deixar Silla com es mereix.

En la categoria Sub-10, Marc Carbonell no va defraudar i amb un esperit molt competitiu es va alçar amb el Subcampionat. En el quart lloc, però relegat al sisé per desempat, va quedar José Calabuig Ferrer. També en Sub-10, però a Alacant, la xiqueta Nieves Sanleón quedava subcampiona femenina d'Alacant. En Sub-18 Marc Ribera empatava en el primer lloc, però va quedar relegat al segon lloc per desempat.

Gran jornada la del diumenge 3 de març, que va pujar l'escola de Silla com la que millors resultats està obtenint en els escacs valencians. El pròxim 24 de març serà l'Autonòmic a Canals.

En el campionat per equips, el primer equip de Silla va perdre, contra tot pronòstic, contra l'últim classificat. La Vila se’n va emportar els dos punts. El Silla B en un històric encontre guanyava a l'Alzira B i es col·locava amb opcions de lluitar per l'ascens. El Silla C, o el que és el mateix, l'equip de l'escola, perdia 2,5 a 5,5 contra un reforçat Burjassot C. L'equip segueix líder una altra setmana més per millor desempat. L'últim equip del club, el Silla D, es va imposar 4 a 0 a l'Oliva.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167