Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL SILLA-INSTAL•LACIONS LÓPEZ ASCENDEIX A PRIMERA PROVINCIAL
EL SILLA-INSTAL•LACIONS LÓPEZ ASCENDEIX A PRIMERA PROVINCIAL
26/02/2013
EL SILLA-INSTAL•LACIONS LÓPEZ ASCENDEIX A PRIMERA PROVINCIAL
Marc Ribera queda tercer en el Provincial Sub-16
ajedrez 1 feb
ajedrez 2  feb
ajedrez 3  feb
ajedrez 4 feb

L'equip Silla-Instal·lacions López C va guanyar a la ciutat de Marines per 2 a 6. Després de 7 jornades i quan en falten quatre per a acabar la competició, el Silla aconsegueix l'ascens en quedar matemàticament entre els 3 primers llocs que donen l'ascens.

La clau d'aquest equip ha sigut la humilitat, la preparació i l'esforç davant del tauler. Un equip amb molts herois té molts herois, la majoria entre 7 i 9 anys, la qual cosa dóna més mèrit a la proesa aconseguida. Els protagonistes d'aquest històric ascens són: Ignasi, Juanjo Espinosa, J.A. García, Sergio Rodríguez, Alfonso Arraix, Adrián Costa, Marc Carbonell, Nieves Sanleón, José García, Manuel Salmerón, Quico Simeón, José Calabuig i Alberto Montero.

El primer equip de Silla va donar la campanada del torneig i, contra tot pronòstic, va empatar a 4 amb el líder de la competició, el Mislata. La clau de l'èxit ha sigut la victòria dels més joves de l'equip, Daniel Navarro, de 17 anys, i Marc Ribera, de 15 anys. Amb aquest magnífic resultat el Silla assegura la permanència i lluitarà pels llocs de dalt.

D'altra banda, el Silla B va perdre en la seua visita a Xeraco per 5,5 a 2,5. Una trobada molt lluitada, sobretot la partida de Nieves Sanleón que, amb tan sols 8 anys, va mantindre viva la partida més de 3 hores. L'últim equip de Silla el D, va perdre davant del primer equip de Cullera per 4 a 0. L'equip continua acumulant experiència i aprenent, que és l'objectiu.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167