Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > L'ESCOLA DE SILLA-INSTAL•LACIONS LÓPEZ ÉS UN METEORIT
L'ESCOLA DE SILLA-INSTAL•LACIONS LÓPEZ ÉS UN METEORIT
18/02/2013
L'ESCOLA DE SILLA-INSTAL•LACIONS LÓPEZ ÉS UN METEORIT
L'EME de Silla va vèncer 7,5 a 0,5 a l'Huracà de Manises
ajedrez feb 1
ajedrez feb 2
ajedrez feb 3

El dissabte es va celebrar la sisena jornada del campionat interclubs i l'Escola de Silla, com si fóra un meteorit, marxà imparable al capdavant de la classificació. Aquesta setmana el rival era l'escola valenciana d'escacs “Huracà-Eva-Manises”, escola que compta amb prop de 500 xiquets.  Els xiquets de Silla van vèncer per 7,5 a 0,5.  Tota una alegria d'aquests xicotets, però grans jugadors, que cada setmana fan gran el club i el municipi de Silla. Els herois d'aquest equip són: Alfonso Arráez, Sergio Rodríguez, Adrián Costa, Marc Carbonell, Nieves Sanleón, José García, José Calabuig i Manolo Salmerón.

El primer equip de Silla, amb Daniel Navarro de 17 anys al capdavant, va guanyar al Cercle Mercantil de Castelló per 5,5 a 2,5; aconseguim amb aquest resultat guanyar equips de les tres províncies de la Comunitat Valenciana, gesta que repetim igual que l'any anterior. Cal recordar que ens mesurem a equips que són capital de província i allí estan guanyant encontres. El Silla B va empatar a 4 amb el primer equip de Sueca, encontre molt igualat que va acabar en un xoc de mans i tots contents amb l'empat. El Silla D es va mesurar a un equip de Xeraco infestat d'adults, els nostres van perdre 4 a 0, però continuen aprenent i progressant.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167