Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > PRESENTACIO DEL CLUB CICLISTA JESÚS HERNÁNDEZ
PRESENTACIO DEL CLUB CICLISTA JESÚS HERNÁNDEZ
11/02/2013
PRESENTACIO DEL CLUB CICLISTA JESÚS HERNÁNDEZ
Amb la presencia del ciclista professional Fernando Escartin
ciclisme 2
ciclisme 1
ciclisme 3

El passat dissabte va tindre lloc al velòdrom municipal la presentació als espònsors del nou equipatge del club ciclista Jesús Hernández.

Prèviament, tots els corredors van estar presents a les instal·lacions de la factoria  Artago Secure a Carlet, a les noves instal·lacions de l’empresa  Vferrer Specialized a València i, per finalitzar la jornada, al poliesportiu municipal on l’equip va estar acompanyat per l’alcalde Serafín Simeón; la regidora de Joventut, Visi Carrión; el regidor d’Esports, Marcos Zaragozá, i el regidor de Règim Interior, Carlos Primo.

 L’equip, amb seu a Silla, s’obri un lloc al món de les escoles de ciclisme trepitjant fort  en la categoria base d’aquest esport. L’escola compta amb corredors guanyadors del campionat autonòmic de carretera i ciclocross, així com de la challenguer.

Aquest  projecte, que s’afronta amb gran entusiasme, no vol detenir-se en aquesta categoria i, per a la temporada 2014, ja ha anunciat que continuarà incorporant la categoria de cadets amb un total de 10 corredors que pertanyen a tota la Comunitat Valenciana i que formaran part de l’equip en el pròxim mes d’octubre.

Les diferents categories estaran dirigides per diversos tècnics amb un grup de professionals darrere dels xiquets per ajudar-los en tots els aspectes. L’equip estarà present en totes les carreres de la Comunitat Valenciana amb desplaçaments puntuals a Madrid, Àvila i Ciudad Real.

Els noms dels corredors que aquest any formen l’equip són:

Ángel López Palao

Iván Ojeda Clérigues

Quique Tomás Colomer  

Iker Bonillo Martin

Pablo Escartín Ferrer

Zoe Garrido Correa

Carlos Ferrer Maiques

Andrés Millet García

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167