Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > L'EME DE SILLA INSTAL•LACIONS LÓPEZ DESTACA A LORCA
L'EME DE SILLA INSTAL•LACIONS LÓPEZ DESTACA A LORCA
04/02/2013
L'EME DE SILLA INSTAL•LACIONS LÓPEZ DESTACA A LORCA
Excel•lent torneig de Nieves Saleón i José García Molina
ajedrez lorca 1
ajedrez lorca 2
ajedrez lorca 3

Aquest cap de setmana s'ha disputat el torneig de Lorca, organitzat pel club Torre Alfonsina, en el qual els jugadors de l’EME de Silla – Instal·lacions López van destacar amb una excel·lent actuació.

José García Molina, el més xicotet del torneig amb 7 anys d'edat, aconseguia guanyar 3 partides i unes taules; només va perdre contra el campió del torneig. Va aconseguir empatar en la tercera posició i va quedar relegat al 5é lloc per desempat.  La meritòria actuació va tindre com a punt final unes taules contra Adrián Cañamate, jugador ara sub-10 que l'any passat va quedar tercer d'Espanya en Sub-8.

Per la seua banda, Nieves Sanleón, de 8 anys, va realitzar un magnífic torneig. Va aconseguir quedar 6a i va guanyar 3 partides i només en va perdre dues, una d'aquestes contra José García.  La gran actuació de Nieves va ser recompensada en aconseguir Elo Internacional, un bloc de 1.340 punts , que eixirà en la llista Internacional en el mes de març.

En el campionat per equips en la Divisió d'Honor, el Silla-Instal·lacions López es va imposar per la mínima a l'Elx i es col·loca en 5a posició, una gran victòria que dóna moral a l'equip, que s'ha marcat com a objectiu revalidar el títol aconseguit l'any passat. El filial del Silla va perdre contra el Benimodo per un clar 2 a 6; el Silla C va descansar i segueix líder del seu grup. Per a acabar, l'últim equip del club va perdre 0 a 4 contra el Drac de Sedaví.

                

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167