Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > DIA MUNDIAL DELS AIGUAMOLLS
DIA MUNDIAL DELS AIGUAMOLLS
04/02/2013
DIA MUNDIAL DELS AIGUAMOLLS
Els aliments es van portar a la parròquia de Sant Roc
AIGUAMOLLS 1
AIGUAMOLLS 2
AIGUAMOLLS 3
AIGUAMOLLS 4
AIGUAMOLLS 5
AIGUAMOLLS 6

El passat dissabte 2 de febrer es va celebrar el Dia Mundial dels Aiguamolls organitzat per l’Associació de la Vela Llatina de Silla. Un acte solidari sota el lema “Un passatger, una col·laboració”, que va reunir més de setanta persones que van portar aliments perdurables (llet, sucre, oli, arròs...) i al qual va assistir l’alcalde, Serafín Simeón.

A tots els assistents se’ls va invitar a un passeig gratuït amb barca que va començar a les 11 del matí al Port de Silla amb un fort vent. Abans del passeig  el secretari de l’associació, Josep Chaqués, va fer una xicoteta xarrada sobre l’art de la vela llatina.

Després del passeig per l’Albufera, els aliments es van portar a la parròquia de Sant Roc. El tresorer i el president de l’associació es van dirigir al menjador social per lliurar els aliments que es destinaran a aquelles persones menys afavorides del nostre municipi.


Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167