Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > L'ESCOLA DE SILLA-INSTAL•LACIONS LÓPEZ GUANYA A TORREFIEL
L'ESCOLA DE SILLA-INSTAL•LACIONS LÓPEZ GUANYA A TORREFIEL
28/01/2013
L'ESCOLA DE SILLA-INSTAL•LACIONS LÓPEZ GUANYA A TORREFIEL
És el líder de la segona divisió provincial contra tot pronòstic
escacs gener 1
escacs gener 2
escacs gener 3
escacs gener 4
escacs gener 5

Bona jornada aquest cap de setmana per als equips del Silla-Instal·lacions López.  En concret, l'equip dels xiquets de l'Escola, que contra tot pronòstic es van imposar al fort equip de Torrefiel, són els líders en solitari de la categoria.

Els herois d'aquesta reeixida arrancada són: José García Molina, Quico Simeón, Juan José Espinosa i José Calabuig, els quals van guanyar les seues partides. Adrián Costa va donar les taules de la victòria i va guanyar per un ajustat 4,5 a 3,5.

L'equip del Silla que milita en la divisió d'honor va empatar contra el difícil equip d'Alzira. Anava perdent 3 a 0, però els de Silla van remuntar per a acabar empatant 4 a 4. El segon equip de Silla va anar a l'Oliva, però les coses no van anar molt bé. Es va empatar 4 a 4 amb l’últim de la categoria.  Cal destacar la victòria de Nieves Sanleon, de 8 anys. L'últim dels equips va empatar 2 a 2 en la seua visita a Massanassa. Van guanyar en aquest equip Cristian Martínez i Luis María Doménech.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167