Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL SILLA-INSTAL•LACIONS LÓPEZ GUANYA TOTES LES SEUES TROBADES
EL SILLA-INSTAL•LACIONS LÓPEZ GUANYA TOTES LES SEUES TROBADES
21/01/2013
EL SILLA-INSTAL•LACIONS LÓPEZ GUANYA TOTES LES SEUES TROBADES
Nieves Sanleón guanya el Campionat Sub-10 de l'Open de Benissa
ESCACS GENER FIRA 1
ESCACS GENER FIRA 2
ESCACS GENER FIRA 3
ESCACS GENER FIRA 4
ESCACS GENER FIRA 5

Històrica vesprada la de dissabte passat. Els 4 equips del Silla-Instal·lacions López van véncer tots els equips que es van donar cita a la seu del Casal Jove de Silla. En la categoria de divisió d'honor, el primer equip de Silla es va imposar al Xeraco. Destaquen les victòries de Vicente Calvo, Daniel Navarro, Slobodan Kovacevic i José Vicente Pallardo.

El segon equip es va enfrontar al fort equip d'Ontinyent i va guanyar per un clar 5,5 a 2,5 i és el líder de la categoria. Cal destacar Jesús Valera, David Ayala, Pepe Folch, José Miguel Vila i Juan José Espinosa. La mateixa sort va tindre l'equip C que va arrasar com el vent i va guanyar 8 a 0. L'equip de l'Escola de Silla és líder de grup i es consolida en la part més alta, amb aspiracions raonables d'ascendir a Primera Provincial.

El Silla D, o el que és el mateix el filial de l'Escola, es va imposar per la mínima a l'Ontinyent B i va destacar en l'equip el jugador José Calabuig, que va donar el triomf a l'equip per un ajustat 2,5 a 1,5.

Per una altra part, la jugadora Nieves Sanleón de 8 anys, del Silla-Instal·lacions López, va brillar en la part més alta de l'Open de Benissa i va aconseguir guanyar la categoria Sub-10 per davant dels millors jugadors de l'edat d'Alacant.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167