Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > L'EME DE SILLA–INSTAL•LACIONS LÓPEZ GUANYA A PATERNA 5,5 A 2,5
L'EME DE SILLA–INSTAL•LACIONS LÓPEZ GUANYA A PATERNA 5,5 A 2,5
14/01/2013
L'EME DE SILLA–INSTAL•LACIONS LÓPEZ GUANYA A PATERNA 5,5 A 2,5
Un equip compost en la seua majoria per xiquets entre 7 i 9 anys
ajedrez paterna enero 1
ajedrez paterna enero 2
ajedrez paterna enero 3
ajedrez paterna enero 4
ajedrez paterna enero 5
ajedrez paterna enero 6

El Club d'Escacs Silla va presentar, en la seua visita a Paterna, un equip compost en la seua majoria per xiquets entre 7 i 9 anys.  La sorpresa no va tardar a arribar i els més xicotets de l'equip s'imposaven a xiquets que els doblegaven en edat en algun cas. Altres van jugar amb adults.  Curiosament el capità de l'equip, José Antonio, únic adult de l'equip, no va poder passar de l'empat, igual que Adrián Costa i Marc Carbonell. Van guanyar els menuts, José Garcia Molina, José Calabuig, Quico Simeón i Alberto Montero. L'única derrota va ser la de Nieves Sanleón. Gran gesta esportiva, per tant, de l'equip de Silla, que té molta ambició a tan curta edat.

 

La resta d'equips de Silla van tindre resultats dispars. El primer equip de Silla ho tindrà molt difícil per a revalidar el títol autonòmic, ja que va perdre contra l’equip que acaba d’ascendir, el Vila-real. D'altra banda, el Silla B va vèncer i va convèncer en la seua visita a Benifaió, i el segon equip de xiquets, l’EME de Silla B, va ser guanyat per 4 a 0 en la seua visita a Sueca.

La jornada següent serà el pròxim cap de setmana a Silla, a les 16.30 h, al Casal Jove de Silla. Serà una gran vesprada d'escacs, amb 4 equips de Silla, 28 jugadors en total, que sumats als 28 rivals més acompanyants, ompliran, sens dubte, la instal·lació. Jugaran: Silla - Xeraco , Silla B - Ontinyent , Silla C - Dama Roja C i Silla D - Ontinyent B.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167