Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > ÈXIT ROTUND DE LA I SANT SILVESTRE SOLIDÀRIA DE SILLA
ÈXIT  ROTUND DE LA I SANT SILVESTRE SOLIDÀRIA DE SILLA
02/01/2013
ÈXIT ROTUND DE LA I SANT SILVESTRE SOLIDÀRIA DE SILLA
Més de 500 persones van participar en la proba
san silvestre 1
san silvestre2
san silvestre3
san silvestre4

Moltíssim ambient en la primera edició de la Sant Silvestre de Silla que va estar marcada sens dubte per l'alt índex de participació dels veïns i veïnes del nostre municipi que van mostrar el seu costat més solidari el passat 29 de desembre.

Més de 500 persones van decidir córrer esta carrera solidària, en un recorregut urbà no competitiu, de 4,3 quilòmetres. Va començar a les 7 de la vesprada a la Plaça del Poble, que es trobava plena de gent, amb un ambient fabulós  i finalitzant al mateix lloc.

Com que la proba no era competitiva, el ritme marcat va ser aproximadament de sis minuts el kilòmetre i la gent va arribar a la meta de forma agrupada. A més el temps va acompanyar a la carrera i va propiciar una jornada ideal per a la pràctica de l’esport amb el consegüent alt índex de participació. Com en qualsevol Sant Silvestre, va acudir gent disfressada.

La carrera, organitzada per l'Ajuntament de Silla, el Club d'Atletisme de Silla i Triamics i el Club Triatlón de Silla, va servir per a recaptar  fons per les associacions benèfiques. Per això,  la inscripció a la prova no va ser monetària, sinó que els participants van col·laborar amb aliments no peribles destinats a Càritas i al Menjador Social de la Parròquia de Sant Roc. Tal va ser la quantitat d’aliments que es van arreplegar que les dues associacions van afirmar que la carrera va cobrir molt bé les expectatives.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167