Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > INSTAL•LACIONS LÓPEZ CAMPIÓ DEL II TORNEIG MEDIEVAL
INSTAL•LACIONS LÓPEZ CAMPIÓ DEL II TORNEIG MEDIEVAL
02/01/2013
INSTAL•LACIONS LÓPEZ CAMPIÓ DEL II TORNEIG MEDIEVAL
Marc Carbonell, José García i José Calabuig guanyen a València
ajedrez enero 1
ajedrez enero 2
ajedrez enero 3
ajedrez enero 4
ajedrez enero 5

El passat 28 de desembre a l'Institut Lluís Vives de València, es va jugar un campionat d'escacs per equips. El Silla-Instal·lacions López es va proclamar Campió, per davant de l'equip d'Eva-Manises. Cal destacar el 3r lloc aconseguit pel Silla B, que amb els jugadors més joves del torneig van aconseguir pujar al pódium.

El matí del dissabte 29 de desembre, el Mercat de Colon de València és ple de taulers d'escacs. L'escola de Silla-Instal·lacions López va ser la més admirada al llarg del matí. En Sub-8 els dos únics xiquets que van guanyar totes les partides van ser els de l'equip siller. Els premis els van aconseguir Marc Carbonell Sancho per millor desempat; José García Molina Subcampió; quart lloc per a Alberto Montero i en Sub-10 José Calabuig va quedar 3r.

Estos dos tornejos tanquen l'any 2012, sens dubte, com el millor per a la història del Club Escacs de Silla. Hui, 2 de Gener,  l'equip es troba en l'Open de Cavallers, i des d'ací els desitgem tota la sort perquè continuen amb la ratxa del passat any.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167