Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > ÈXIT DE L'OBERT DE NADAL DE SILLA, INSTAL•LACIONES LÓPEZ CAMPIÓ SUB-8
ÈXIT DE L'OBERT DE NADAL DE SILLA, INSTAL•LACIONES LÓPEZ CAMPIÓ SUB-8
26/12/2012
ÈXIT DE L'OBERT DE NADAL DE SILLA, INSTAL•LACIONES LÓPEZ CAMPIÓ SUB-8
Sergio Rodríguez, campió d'aficionats
obert nadal 1
obert nadal 2
obert nadal 3
obert nadal 4
obert nadal 5
obert nadal 6

El dissabte 22 de desembre el Casal Jove va reunir més de 200 jugadors que provenien de Castelló, Alacant i València per celebrar l'Obert de Nadal d'Escacs. Un torneig organitzat pel Club d'Escacs de Silla i enquadrat dins del Circuit de la Federació. L'alcalde, Serafín Simeón, es va acostar al torneig al llarg del matí per presenciar les nombroses partides que es van disputar. Els jugadors van estar repartits en els sis tornejos que es van jugar al llarg del matí i de la vesprada del dissabte.

De matí es va jugar la Copa Campions Infantil i de vesprada la Copa Campions Absoluta. Al llarg del dia els xiquets van jugar diversos tornejos. La suma per  punts va deixar els xiquets de Silla com als millors en totes les categories: en la Sub-7 el campió va ser José García Molina, en Sub-8 va ser per a Marc Carbonell, el Sub-10 va ser per a Daniel Alvarado, el Sub-12 per a José Calabuig i el Sub-14 per a Adrián Costa.

En el Torneig d'Aficionats el campió va ser Sergio Rodríguez de Silla. A més, per equips Sub-8 el Silla-Instal·lacions López va guanyar la final al Sueca per 4 a 0 en què va triomfar Marc Carbonell, Nieves Sanleón, José García i Alberto Montero.

Els tornejos van comptar amb jugadors que van vindre de quasi tots els punts de la Comunitat Valenciana. Es van lliurar 30 trofeus, dels quals 22 van ser per al Club de Silla davant de la presència de Serafín Simeón i el president del Club de Silla José Antonio García.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167