Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > SERAFÍN SIMEÓN FELICITA EL CLUB D'ESCACS PER UN NOU TÍTOL
SERAFÍN SIMEÓN FELICITA EL CLUB D'ESCACS PER UN NOU TÍTOL
20/12/2012
SERAFÍN SIMEÓN FELICITA EL CLUB D'ESCACS PER UN NOU TÍTOL
Es tracta del campionat autonòmic per equips de partides ràpides
recepcio ajuntament 1
recepcio ajuntament 2
recepcio ajuntament 3

Ahir dimecres, el Club d’Escacs de Silla-Instal·lacions López va acudir a l’Alcaldia i van ser rebuts per l’alcalde, Serafín Simeón, i el regidor d’Esports, Marcos Zaragozá, que van voler felicitar-los pel títol aconseguit aquest cap de setmana com a campionat autonòmic per equips de partides ràpides. Un gran torneig que va demostrar que aquest club és el millor dels 39 equips participants de tota la Comunitat Valenciana.

A la Gala dels Escacs 2012 que es va celebrar després del torneig autonòmic, es van lliurar els premis de la temporada 2012. El Club d’Escacs Silla-Instal·lacions López va ser el més llorejat, a més del Campionat Autonòmic de Ràpides, va quedar Campió Autonòmic de Lentes i Campió de Segona Provincial. També els jugadors Antonio Granero Roca (Campió Individual Autonòmic), Daniel Navarro (Campió Absolut d'Alacant), Carmelo Navarro (Campió de Preferent Alacant) i Marc Carbonell (Subcampió Autonòmic). Com a punt final, el 4t lloc aconseguit en el Campionat d'Espanya per equips a Burguillos (Sevilla) i el 6é lloc de Marc Carbonell en el Campionat d'Espanya de sub-8 celebrat a Salobreña (Granada). Per tant, ha acabat la temporada sent el millor club de la Comunitat Valenciana, tot coincidint amb el 50 aniversari.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167