Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > JOSÉ GARCÍA MOLINA DEL SILLA - INSTAL•LACIONS LÓPEZ S'IMPOSA A PATERNA
JOSÉ GARCÍA MOLINA DEL SILLA - INSTAL•LACIONS LÓPEZ S'IMPOSA A PATERNA
18/12/2012
JOSÉ GARCÍA MOLINA DEL SILLA - INSTAL•LACIONS LÓPEZ S'IMPOSA A PATERNA
Marc Carbonell 3r ‘Sub'-8 a Benigànim i José Calabuig 4t ‘Sub'-10
AJEDREZ PATERNA 1
AJEDREZ PATERNA 2
AJEDREZ PATERNA 3

L'escola de Silla, Instal·lacions López, continua dominant les competicions.  Aquesta vegada José García Molina realitzava una altra nova gesta.  Es va celebrar a Paterna el Torneig Escolar de Nadal per a xiquets de 6 a 14 anys. José García, amb 7 anys, davant de la sorpresa de tots, va guanyar a tots els participants de totes les edats i va ser el millor escolar del matí, fins i tot contra xiquets que el doblaven en edat. Van haver-hi molts aplaudiments al guanyador i molta alegria dins de l'equip del nostre municipi per tots els èxits aconseguits.

En un altre lloc, aquesta vegada a Benigànim, les coses també van anar bé. Marc Carbonell quedava 3r en la categoria Sub-8 en un torneig molt dur amb els millors subs de la Comunitat Valenciana, mentre que José Calabuig en la categoria Sub-10 aconseguia un merescut 4t lloc o, el que és el mateix, la medalla de xocolate.

El dissabte 22 de desembre el Casal Jove, de matí a les 10.30 h i de vesprada a les 16.30 h, reunirà la flor i nata dels escacs de la Comunitat Valenciana en el torneig organitzat pel Club d’Escacs de Silla “Obert de Nadal” enquadrat en el circuit Copa Campions.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167