Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL CLUB ESCACS SILLA-INSTAL•LACIONES LÓPEZ, CAMPIÓ AUTONÒMIC DE RÀPIDES
EL CLUB ESCACS SILLA-INSTAL•LACIONES LÓPEZ, CAMPIÓ AUTONÒMIC DE RÀPIDES
17/12/2012
EL CLUB ESCACS SILLA-INSTAL•LACIONES LÓPEZ, CAMPIÓ AUTONÒMIC DE RÀPIDES
Doblet històric en quedar campió en partides ràpides i lentes
ajedrez diciembre 1
ajedrez diciembre 2
ajedrez diciembre 3
ajedrez diciembre 4
ajedrez diciembre 5

El dissabte 15 de desembre es va disputar el campionat autonòmic per equips de partides ràpides. No van poder anar les coses millor per al Silla-Instal·lacions López i en un gran torneig va demostrar ser el millor dels 39 equips participants de tota la Comunitat Valenciana.

L'equip campió va estar format per Daniel Navarro, Antonio Granero, José Vicente Pallardo i Slobodan Kovacevic. Com a capità, José Antonio García i delegat Carmelo Navarro.

Quan va acabar el torneig autonòmic, es va celebrar la Gala dels Escacs 2012,  en què es van lliurar els premis de la temporada 2012. El Club d’Escacs Silla-Instal·lacions López va ser el més llorejat , a més del Campionat Autonòmic de Ràpides va quedar Campió Autonòmic de Lentes, Campió de Segona Provincial i els jugadors Antonio Granero Roca (Campió Individual Autonòmic), Daniel Navarro (Campió Absolut d'Alacant), Carmelo Navarro (Campió de Preferent Alacant) i Marc Carbonell (Subcampió Autonòmic). Com a punt final, el 4t lloc aconseguit en el Campionat d'Espanya per equips a Burguillos (Sevilla) i el 6é lloc de Marc Carbonell en el Campionat d'Espanya de sub-8 celebrat a Salobreña (Granada). Per tant, ha acabat la temporada sent el millor club de la Comunitat Valenciana, tot coincidint amb el 50 aniversari.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167