Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > SOPAR DEL CLUB SIRENES A LA PISCINA MUNICIPAL
SOPAR DEL CLUB SIRENES A LA PISCINA MUNICIPAL
10/12/2012
SOPAR DEL CLUB SIRENES A LA PISCINA MUNICIPAL
Es va rendir un emotiu homenatge als subcampions del món a Australia
sopar club sirenes 1
sopar club sirenes 2
sopar club sirenes 3
sopar club sirenes 4
sopar club sirenes 5
sopar club sirenes 6
sopar club sirenes 7

La setmana passada el restaurant de la piscina municipal va acollir el sopar que es fa anualment per rendir homenatge als membres del club Sirenes de Catarroja per la seua constància i participació en diverses campionats.

En aquesta ocasió el sopar va reunir molta gent entre familiars, amics i membres del club, especialment perquè aquesta nit es va rendir  un merescut i emotiu homenatge a l’entrenador i als esportistes que van quedar subcampions del món a Australia. Per fer un recordatori, cal dir que durant el segon dia en el campionat del món a Adelaide (Austràlia) els esportistes: Mario Villarroya, Hugo Sáez, Álvaro Sáez i Javier García van aconseguit el Subcampionat del Món Relleu 4 X 25 Arrossegament Maniquí sense Aletes, amb un temps d'1.13.64, i nou rècord d'Espanya.

El  president del club, Antonio Solero, va tindre paraules d’agraïment per tots ells, a més de fer un repàs per tota la història del club des dels seus inicis. Va anomenar i repartir, junt amb el regidor de Cultura, Alfonso Benaches, un detall a cadascun dels nadadors i nadadores que van assistir al sopar.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167