Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > NOVA ESCOLA DE CICLISME JESÚS HERNÁNDEZ A SILLA
NOVA ESCOLA DE CICLISME JESÚS HERNÁNDEZ A SILLA
03/12/2012
NOVA ESCOLA DE CICLISME JESÚS HERNÁNDEZ A SILLA
De la nostra localitat estarà el corredor Iker Bonillo guanyador de la Challenguer de València

El corredor de l'equip Saxo Bank-Tinkoof, Jesús Hernández, demostra una vegada més el suport que exerceix sobre el ciclisme base. Aquesta vegada el ciclista de Parla formarà una escola ciclista que portarà el seu nom a la Comunitat València, a la localitat de Silla. La previsió és  ampliar-la el 2014 a la Comunitat de Madrid, unificant així la base d'ambdues Escoles.

 

L'Escola de València ubicada a Silla correrà la Challenge de la Comunitat Valenciana igual que participarà en carreres puntuals dins del calendari madrileny, tant a Ciudad Real com a Àvila.

L'objectiu d’aquesta escola serà formar i educar els corredors, tant a nivell personal com esportiu. L'escola, amb seu a Silla, serà dirigida per l'excorredor José Vicente Bonillo, actual director del Roquette de Benifaió, i a la província d'Alacant per l'exciclista Emilio de Vera.

L'Escola ja compta amb vuit corredors però poden incorporar-se més al llarg de l'hivern. De la nostra localitat estarà el corredor Iker Bonillo guanyador de la Challenguer de València en les temporades 2010-2011-2012.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167