Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL SILLA-INSTAL•LACIONS LÓPEZ GUANYA EN QUATRE CAMPIONATS
EL SILLA-INSTAL•LACIONS LÓPEZ GUANYA EN QUATRE CAMPIONATS
26/11/2012
EL SILLA-INSTAL•LACIONS LÓPEZ GUANYA EN QUATRE CAMPIONATS
Daniel i Carmelo a Xixona, Marc Carbonell a Sant Joan i Josep García a València
AJEDREZ NOVIEMBRE 26 1
AJEDREZ NOVIEMBRE 26 2
AJEDREZ NOVIEMBRE 26 3
AJEDREZ NOVIEMBRE 26 4
AJEDREZ NOVIEMBRE 26 5
AJEDREZ NOVIEMBRE 26 6

Els jugadors d'Escacs del CA Silla-Instal·lacions López aconsegueixen dominar la Comunitat Valenciana en diversos fronts. El dijous 22 de novembre, José García Molina, amb 7 anys, quedava campió a València, en concret a Nuevo Centro, en el torneig per a Sub-10.

 

La cita següent va ser en els individuals de la Comunitat Valenciana el dissabte de vesprada a Monserrat. El xiquet Adrián Costa aconseguia quedar tercer. D'altra banda, a Gandia, en l'absolut de València, Marc Ribera aconseguia, amb 14 anys, un 8é lloc. A Xixona (Alacant) Carmelo Navarro quedava campió de preferent i Daniel Navarro, amb 18 anys, aconseguia proclamar-se campió provincial d'Alacant.

El diumenge de matí, a la localitat de Sant Joan d'Alacant, es jugava el torneig Copa Campions.  Jugadors que venien de Múrcia, Almeria, Albacete, València, Alacant entre altres províncies competien per veure qui era el millor de partides de 10 minuts.  El xiquet de Silla, Marc Carbonell Sancho, es va proclamar campió de la categoria Sub-8 guanyant tot el partit davant la sorpresa de centenars d'espectadors.

Continuant amb un cap de setmana replet de tornejos, a València, l'estació de Pintor Sorolla va reunir a quasi 200 xiquets, enquadrats en diverses categories. José Calabuig Ferrer va quedar 3r en categoria Sub-10 , davant de l'atenta mirada de molts viatgers.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167