Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > CROSS INTERNACIONAL DE SÒRIA
CROSS INTERNACIONAL DE SÒRIA
20/11/2012
CROSS INTERNACIONAL DE SÒRIA
Antonio Criado repeteix victòria
CRISTINA GARCÍA.

Si Quintanar i Atapuerca  auguraven un bon començament de temporada per al Club d'Atletisme de Silla, Sòria ha referendat aquesta intuïció i els atletes han demostrat que aquesta temporada comencen xafant fort en les pistes.

La ciutat de Sòria va acollir aquest diumenge la seua XIX edició del camp a través internacional on molts dels millors atletes espanyols esperaven obtindre la seua classificació per al Campionat d'Europa de Camp a Través que se celebrarà al desembre.

Antonio Criado, que aconseguia la victòria diumenge passat a Atapuerca, va tornar a repetir com a guanyador de la prova cadet, i era acompanyat en el pòdium pel seu company d'equip, Siro Piña, que va ocupar la tercera plaça. El segon lloc el va ocupar l'atleta burgalès, Carlos Jiménez.

Cristina García, que ocupava la 12a posició a Atapuerca, en aquesta ocasió va millorar les seues prestacions i va aconseguir una meritòria 5a posició.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167