Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL CLUB D'ESCACS SILLA – INSTAL•LACIONS LÓPEZ CELEBRA EL SEU 50 ANIVERSARI
EL CLUB D'ESCACS SILLA – INSTAL•LACIONS LÓPEZ  CELEBRA EL SEU 50 ANIVERSARI
12/11/2012
EL CLUB D'ESCACS SILLA – INSTAL•LACIONS LÓPEZ CELEBRA EL SEU 50 ANIVERSARI
La celebració va tindre lloc al bar-restaurant el Refugi
aniversario 1 ajedrez
aniversario 3  ajedrez
aniversario 2 ajedrez
aniversario 4  ajedrez
aniversario 5 ajedrez
aniversario 6 ajedrez
aniversario 7  ajedrez

El passat dissabte 10 de novembre, el Club d'Escacs de Silla Instal·lacions López va celebrar el seu 50 aniversari. La celebració va tindre lloc al bar-restaurant el Refugi (Parc de l'Alteró). Van assistir a l'esdeveniment  dos dels presidents del Club, José Estornell i Pepe Folch; el regidor d'Esports, Marcos Zaragozá; el president de la Federació de la Comunitat Valenciana, Francisco Cuevas; alguns components de l'equip de Silla, que enguany s’ha proclamat campió autonòmic; familiars, i amics.

El jugador Vicente Calvo va rebre un merescut homenatge ja que ha obtingut els títols de Campió Individual i Provincial, i amb l'equip de Silla és Campió Autonòmic de Ràpides i Lentes, a més de pertànyer a l'equip que es va proclamar subcampió d'Espanya en la temporada 2009. El campió del Social, José Antonio García, també va ser homenatjat.

Un fort aplaudiment i plaques per als xiquets que van guanyar enguany el Campionat Provincial de 2a Divisió: Quico Simeón, Adrian Alfaro i Marc Carbonell, aquest últim ha quedat el sisé d'Espanya en Sub-8. Destacat aplaudiment per al xiquet José García Molina que de matí es va proclamar campió Sub-8 de València, del Circuit Joc Net, després de dominar en les 6 proves la classificació de principi a fi. Va destacar també el xiquet José Calabuig que de matí es va proclamar subcampió de l'última prova del Circuit Joc Net en la categoria Sub-10.

Gran nit en què es va recordar als presents l'any de fundació del club: 1962. Una  època en què es jugaven els primers tornejos oficials en el club i es constituïa el club com a entitat esportiva. Molt ha plogut des d’aleshores. De fet, durant alguns anys, va deixar de competir fora de Silla, però des de l'any 1984 el club no ha parat de jugar el campionat interclubs fins a aconseguir proclamar-se campió enguany.

Final de sopar amb un pastís que commemorava els 50 anys i un brindis final presagiant gran futur al club, i un compromís dels presents de continuar amb els escacs de Silla per a celebrar el 100 aniversari.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167