Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > L'ESCOLA D'ESCACS DE SILLA EXCEL•LENT A MONCOFA, VALÈNCIA I MONTSERRAT
L'ESCOLA D'ESCACS DE SILLA EXCEL•LENT A MONCOFA, VALÈNCIA I MONTSERRAT
10/10/2012
L'ESCOLA D'ESCACS DE SILLA EXCEL•LENT A MONCOFA, VALÈNCIA I MONTSERRAT
Destaca l'actuació de Marc Carbonell, José García i Adrián Costa
ajedrez 1 nou de octubre
ajedrez 2 nou de octubre
ajedrez 3 nou de octubre
ajedrez 4  nou de octubre
ajedrez 5 nou de octubre
ajedrez 6 nou de octubre
ajedrez 7 nou de octubre

A pesar de ser festa a la Comunitat Valenciana, l'Escola de Silla no va descansar el 9 d'Octubre. Marc Carbonell es va desplaçar a Castelló, en concret a Moncofa, per destacar novament en el torneig Sub-12. Marc, amb 8 anys, és el millor sub-8 de la prova, subcampió sub-10 i quart de la general.

 

A València, el dissabte passat, es va disputar la tercera prova del circuit de les places de València “Joc net”. La prova es va desenvolupar al parc de la Pantera Rosa.  Allí l'escola va donar molt que parlar: José García Molina aconseguia el subcampionat en Sub-8 i és líder en solitari. En Sub-10 difícil quadre de torneig per a José Calabuig, que va acabar en un seté lloc i consolida passar a la final del 17 de novembre.

Cal destacar que l'Escola de Silla va ser una de les escoles amb major índex de participació. A més dels esmentats anteriorment van acudir al torneig: Alberto Guerrer, Hanna Ceñera, Cristià Martínez Capfoguer i Raúl Martínez Capfoguer.

D'altra banda, cal comentar que a la vesprada del dissabte van arrancar els individuals a València, Montserrat i Gandia, en la màxima categoria dels Escacs Valencians. Jaime Benedito té un punt, igual que José Miguel Vila en Preferent. En Segona de València, va guanyar Marc Carbonell, i a Montserrat el xiquet de l'escola Adrián Costa s'imposava a un difícil contrincant i es col·locava líder provisional de la categoria.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167