Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > RESULTATS DEL CLUB BÀSQUET SILLA EN LA LLIGA VALENCIANA
RESULTATS DEL CLUB BÀSQUET SILLA EN LA LLIGA VALENCIANA
08/10/2012
RESULTATS DEL CLUB BÀSQUET SILLA EN LA LLIGA VALENCIANA
Aconsegueix un subcampionat i un campionat en l'Edició 2012 de la Lliga Valenciana
basquet 1
basquet 2

El Club Bàsquet Silla aconsegueix un subcampionat i un campionat en l'Edició 2012 de la Lliga Valenciana disputada ahir diumenge al pavelló de Montcada.

El Sènior B obté el subcampionat de la Lliga Valenciana en categoria Sènior Zonal, després de perdre la final davant del Beniparrel per 73-61. A pesar que el Bàsquet Silla es va posicionar gran part del partit per davant en el marcador, al final l'experiència de l'equip contrari va fer decantar el marcador a favor seu.

Més sort va tindre el Sènior A que es va proclamar campió de la categoria Sènior Especial, després de vèncer 65-68 al Sant Josep. A pesar d'anar perdent per 17 punts a mitjan del tercer quart, el Bàsquet Silla es va refer i va ser capaç d'anul·lar l'avantatge que posseïa l'equip contrari i va aconseguir vèncer per 3 punts.

El júnior masculí es va quedar a les portes de jugar la final després de perdre aquest passat dijous per 10 punts davant del Tavernes; un equip superior físicament al Silla, ja que la gran majoria dels seus jugadors són júniors de segon any i els nostres locals són quasi tots júnior de primer any.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167