Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > TRIPLETE DE L'ESCOLA D'ESCACS DE SILLA EN LA PETXINA DE VALÈNCIA
TRIPLETE DE L'ESCOLA D'ESCACS DE SILLA EN  LA PETXINA DE VALÈNCIA
01/10/2012
TRIPLETE DE L'ESCOLA D'ESCACS DE SILLA EN LA PETXINA DE VALÈNCIA
Marc Carbonell, José García Molina i José Calabuig, pódium a València
ajedrez octubre 1
ajedrez octubre 2
ajedrez octubre 3
ajedrez octubre 4
ajedrez octubre 5

La segona prova del Circuit “Joc net” es desenvolupa al centre esportiu de València la Petxina. L'escola d'Escacs de Silla va ser la més llorejada de la matinal amb tres premiats.

En Sub-8, Marc Carbonell Sancho s'imposava en totes les partides i quedava campió en solitari aconseguint la classificació per a la final del 17 de Novembre. José García Molina quedava Subcampió, perdent només amb Marc Carbonell, i a falta de quatre proves José García lidera el circuit. L'Escola de Silla és l'única que ja té dos xiquets classificats per a la final.

En categoria Sub-10 José Calabuig en una espectacular remuntada,  aconseguia un merescut tercer lloc. La setmana següent seguix el circuit, amb una nova prova que es desenvoluparà en la Plaça Manuel Granero de València. A més arranquen els campionats individuals , on el club de Silla té jugadors en totes les categories. Estarà present a Gandia, Monserrat i València.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167