Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > L'ESCOLA DE SILLA S'IMPOSA A VALÈNCIA I CASTELLÓ
L'ESCOLA DE SILLA S'IMPOSA A VALÈNCIA I CASTELLÓ
24/09/2012
L'ESCOLA DE SILLA S'IMPOSA A VALÈNCIA I CASTELLÓ
José García a València i Marc Carbonell a Castelló pugen al més alt del pòdium
Marc
ajedrez jose
Calabuig & Jose
Campeones Marc y Jose
Hanna , Jose y Calabuig

Cap de setmana carregat de tornejos d'escacs, amb la participació de l'Escola de Silla en tots. A la plaça de Jerónimo Monsoriu de València, es va celebrar la primera prova del Circuit d'Escacs “Juego Limpio”. José García Molina, en la categoria per a menors de 8 anys, quedava campió i es classificava per a la final del 17 de novembre. Una final en què es trobaran els campions de les 6 proves amb què compta el circuit. Mario Romeu també va ser un dels participants del torneig.

 

A Vila-real es van lliurar els premis del Circuit d'Escacs “Trofeos Molina”. Un circuit que s'ha jugat tot l'estiu en diferents poblacions de la província de Castelló. Marc Carbonell ha quedat campió del circuit en la categoria Sub-8 i José García Molina ha quedat subcampió en la categoria Sub-6.  Entre els millors de la seua categoria van quedar els xiquets de Silla, Adrián Costa Grau, José Calabuig Ferrer i Hanna Ceñera.

 

Per a acabar el cap de setmana, a Montcada es va celebrar una prova infantil d'escacs en què José Calabuig Ferrer va quedar el 3r classificat en la categoria sub-10.

 

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167