Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > IKER BONILLO ACONSEGUEIX LA CHALLENGE DE LES ESCOLES ESPORTIVES
IKER BONILLO ACONSEGUEIX LA CHALLENGE DE LES ESCOLES ESPORTIVES
11/09/2012
IKER BONILLO ACONSEGUEIX LA CHALLENGE DE LES ESCOLES ESPORTIVES
Per tercer any consecutiu amb una temporada impecable

Per tercer any consecutiu, el ciclista siller Iker Bonillo Martín, aconsegueix la Challenge de les Escoles Esportives de València.  L’última carrera puntuable per a la Challenge es va celebrar el dissabte passat, dia 8 de setembre,  a la població de Vinalesa, on una vegada més Iker va demostrar que es trobava amb una forma física excepcional i va aconseguir de nou el primer lloc en la carrera.

Amb una temporada impecable, el corredor ha participat en un total de 29 carreres, i en totes ha pujat al pòdium: 21 primers, 6 segons i 2 tercers és el palmarés d’aquest any 2012. I en els últims tres anys ha aconseguit 57 victòries, 20 segons i 6 tercers llocs. Està previst que el proper dia 15 de setembre Iker participe en la carrera que se celebrarà a Benicàssim.

A més, ja està confirmada la seua presència en el Trofeu Chico Pérez a la ciutat de Parla Madrid, el dia 23 de setembre. Aquest trofeu està considerat com el més prestigiós a nivell nacional, en què corredors de la talla d’Alberto Contador, Jesús Hernández i uns altres grans ciclistes professionals hi han participat. El passat any 2011 Iker va aconseguir el segon lloc, esperem que continue en l’estat de forma actual i puge a la part més alta del pòdium.

Amb aquestes dues carreres aquest campió tancarà la temporada de ciclisme de ruta.

 

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167