Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > SARA MARTÍNEZ ACONSEGUEIX LA 5a POSICIÓ EN LA FINAL DE SALT DE LONGITUD
SARA MARTÍNEZ ACONSEGUEIX LA 5a POSICIÓ EN LA FINAL DE SALT DE LONGITUD
10/09/2012
SARA MARTÍNEZ ACONSEGUEIX LA 5a POSICIÓ EN LA FINAL DE SALT DE LONGITUD
L'equip espanyol va concloure amb una collita total de 42 medalles als Jocs Paralímpics

Els Jocs Paralímpics de Londres 2012 han arribat al seu fi deixant setmanes intenses i plenes d'emoció, amb atletes que han sigut autèntics exemples de superació. Sara Martínez del Club d'Atletisme de Silla és una de les esportistes que han integrat l'equip paralímpic espanyol que ha participat en els Jocs Paralímpics de Londres 2012.

Sara Martínez ha participat en la modalitat d'atletisme en salt de longitud i ha aconseguit la 5a posició en la final. La seua participació ha sigut excel·lent i el seu últim bot, en què va realitzar l'excel·lent marca de 5 metres i 66 cm, la va portar a aquesta posició.

L'equip espanyol va concloure aquest diumenge la seua participació en els Jocs Paralímpics de Londres 2012 amb una collita total de 42 medalles (8 ors, 18 plates i 16 bronzes) en set esports: atletisme, ciclisme, futbol 5, judo, natació, tenis de taula i tir olímpic.

Igual que en la clausura dels Jocs Olímpics, la dels Paralímpics també va ser espectacular, amb Coldplay com a plat fort i un gran espectacle de llums, color i so per a dir adéu a la flama olímpica, que es traslladarà a Brasil el 2016.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167