Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > JOSÉ GARCÍA GUANYA A PATERNA I MARC CARBONELL SUBCAMPIÓ A VILA-REAL
JOSÉ GARCÍA GUANYA A PATERNA I MARC CARBONELL SUBCAMPIÓ A VILA-REAL
10/09/2012
JOSÉ GARCÍA GUANYA A PATERNA I MARC CARBONELL SUBCAMPIÓ A VILA-REAL
La següent cita serà la setmana que ve a Aboran (Múrcia)
ESCACS PATERNA SETEMBRE 1
ESCACS PATERNA SETEMBRE 2
ESCACS PATERNA SETEMBRE 3
ESCACS PATERNA SETEMBRE 4

La localitat de Paterna organitza el seu obert escolar en què xiquets d'entre 7 i 16 anys van disputar el trofeu de festes locals.  De l'Escola Municipal d'Escacs de Silla va participar José García Molina, amb 7 anys acabats de complir.  José es va proclamar campió del torneig en totes les categories, davant de la sorpresa dels assistents, ja que no és normal que amb tan curta edat guanye a tots els xiquets del municipi.

La cita següent va ser a Vila-real on l'escola es va desplaçar amb  3 xiquets: Marc, José i Adrián,  en la categoria Sub-8.  Un inspirat Marc Carbonell aconseguia el Subcampionat per darrere de l'excampió d'Espanya de la categoria, Pablo Cubells. Va acompanyar-lo  al pòdium amb una merescuda tercera posició, José García Molina. En la categoria Sub-14 mereix una menció especial Adrián Costa Grau que va realitzar un bon torneig.

La següent cita serà la setmana que ve a Aboran (Múrcia). Com sempre  esperem que l'escola de Silla puge el més alt possible.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167