Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > IKER BONILLO GUANYA A MADRID, CIUDAD REAL I VALÈNCIA
IKER BONILLO GUANYA A MADRID, CIUDAD REAL I VALÈNCIA
03/09/2012
IKER BONILLO GUANYA A MADRID, CIUDAD REAL I VALÈNCIA
El ciclista de Silla s'ha consagrat com el millor ciclista nacional en la seua categoria

Després de guanyar a Madrid i Ciudad Real, aconsegueix la segona plaça en el gran premi Caja Duero d'Àvila. Ha aconseguit cinc victòries en el que portem de mes: Favara, Madrid, Bèlgida, Ciudad Real i Estivella.

 

El ciclista valencià, natural de Silla, ha realitzat un mes excepcional i s'ha consagrat com el millor ciclista nacional en la seua categoria. De les cinc carreres disputades, tres d'aquestes les ha guanyades en el seu primer any. 

 

Enguany Iker està demostrant que és el corredor més fort de la categoria, perquè ja porta guanyades 18 victòries en diverses comunitats autònomes.

 

La carrera d'Àvila, realitzada a la localitat d'El Barraco, es va realitzar sobre un circuit molt dur. Van realitzar 5 voltes al circuit. Ja en la primera volta es va trencar la carrera després de l'atac d'Iker. Amb ell se'n van anar dos corredors de Salamanca, dos de Segòvia i un de Madrid.

 

Així sigué fins a la tercera volta, en què Iker va tornar a atacar. Amb ell se'n va anar el corredor de Segòvia fins que van arribar a meta, on es van disputar un esprint molt  igualat entre els dos. Finalment, Iker va obtindre el segon lloc en la carrera, però va ser el primer corredor de primer any.

 

Respecte a la competició en la Challenguer Comunitat Valenciana, Iker porta un avantatge de 10 punts sobre el segon classificat, el seu company d'equip Quique Tomás, quan només falten les carreres de Sueca i Vinalesa per tancar la temporada. Ambdós han fet una temporada molt bona, i entre els dos s'han emportat tots els pòdiums de les carreres d'escoles disputades a València.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167