Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > VICENTE CALVO, CAMPIÓ ABSOLUT DE L'OPEN DE SARRIÓN
VICENTE CALVO, CAMPIÓ ABSOLUT DE L'OPEN DE SARRIÓN
07/08/2012
VICENTE CALVO, CAMPIÓ ABSOLUT DE L'OPEN DE SARRIÓN
Marc Carbonell Sancho, campió Sub-8
IMG_2531
IMG_2535
IMG_2539
IMG_2530

A la província de Terol portem aquesta vegada el nom de Silla.  El Club d'Escacs de Silla no coneix límits ni distàncies. El 6 d'Agost es va disputar l'Open Internacional de Sarrión.

Les coses no van poder anar millor i Vicente Calvo Alfonso es va proclamar campió guanyant totes les partides. Tot un exemple de lluita en l'esport. En la categoria Sub-8, Marc Carbonell Sancho aconseguia quedar campió i José García Molina va quedar 3r classificat. Una altra vegada el Club d'Escacs Silla en el lloc més alt.

El cap de setmana es va disputar una concentració a Cullera on els xiquets de l'escola de Silla, Marc Carbonell i Adrián Costa,  van rebre classes del Gran Mestre, Alexis Cabrera. Durant les classes es va disputar un torneig amb l'elit de jugadors Sub-8 de la Comunitat Valenciana. El xiquet Marc Carbonell va quedar campió imposant-se en totes les partides.

El dimecres arranca a Burguillos (Sevilla) el campionat d'Espanya per equips d'escacs. El club de Silla hi participa per cinqué any consecutiu i competirà amb altres dèsset equips; partim com a tercers del rànquing inicial. Esperem deixar el nom de Silla, com sempre, en el lloc 
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167