Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > VICENTE CALVO VA GUANYAR EL «TROFEU FESTES DEL CRIST DE SILLA»
VICENTE CALVO VA GUANYAR EL «TROFEU FESTES DEL CRIST DE SILLA»
31/07/2012
VICENTE CALVO VA GUANYAR EL «TROFEU FESTES DEL CRIST DE SILLA»
Daniel Navarro, 31 en el campionat d'Espanya juvenil
tn
1
2
4
5

El passat dissabte 28 de juliol es va disputar el Trofeu Festes del Crist de Silla,  un torneig que se celebra des de l'any 1962.

L'edició d'enguany ha tingut un nivell alt: s’hi va imposar l'excampió autonòmic de partides ràpides, Vicente Calvo Alfonso, un jugador d'escacs excel·lent que porta més de 5 anys en el Club de Silla. Vicente va fer un torneig excel·lent i va véncer en les 5 primeres partides i es va assegurar un empat en l'última ronda que li va donar el campionat.

Per darrere va quedar el peruà Carlos Edmundo León Colan, que només va perdre amb el campió. En tercer lloc i últim lloc en el pòdium va ser per a  Juan José Espinosa.

L'escola de Silla va nodrir el torneig de jóvens jugadors que van apretar i van véncer molts adults: Viviana Galván va quedar campiona infantil amb tan sols huit anys; Marc Carbonell, de la mateixa edat, es va nomenar subcampió, i tercer va quedar Adrian Grau Costa. El trofeu al millor jugador va ser per a la xiqueta Hanna Ceñera Benlloch.

El diumenge 29 de juliol es va celebrar a Salobreña (Granada) el campionat d'Espanya Juvenil, que va comptar amb la participació de Daniel Navarro qui va realitzar un discret torneig i va quedar en el lloc 31. Daniel, del Club de Silla, va representar la Comunitat Valenciana després de guanyar fa uns mesos el campionat provincial.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167