Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL CLUB D'ESCACS DE SILLA, SUBCAMPIÓ EN EL TANCAT PER EQUIPS DE BENIGÀNIM
EL CLUB D'ESCACS DE SILLA, SUBCAMPIÓ EN EL TANCAT PER EQUIPS DE BENIGÀNIM
16/07/2012
EL CLUB D'ESCACS DE SILLA, SUBCAMPIÓ EN EL TANCAT PER EQUIPS DE BENIGÀNIM
Ernesto Pradas Soria del Silla, millor jugador del campionat
ESCACS BENIGANIM 2
ESCACS BENIGANIM 3
ESCACS BENIGANIM 4
ESCACS BENIGANIM 5

Dissabte passat, 14 de juliol, el Club d'Escacs de Benigànim va organitzar un fort torneig per equips perquè  enguany celebra el seu XX aniversari. Al torneig van participar equips d'Albaida, Alberic, Carcaixent, Benigànim, Castelló de Rugat, Ontinyent i Silla.

El Club de Silla va acudir a la cita amb ganes de lluitar pel primer lloc.  Prompte els resultats col·locaven el Silla en un mà a mà amb l'equip d'Ontinyent. Passaven les rondes i molta igualtat entre els dos equips.

En la seua trobada particular empat a dos, però a última hora, en un esprint final, l'Ontinyent va guanyar el torneig i el Silla va aconseguir un merescut subcampionat. El jugador del Silla, Ernesto Pradas Soria, es mereix una menció especial ja que va disputar 6 partides i les va guanyar totes, 100% de puntuació que el van col·locar com el millor jugador del torneig.

El Silla una altra vegada en llocs de pòdium; com sempre gran aplaudiment quan es va arreplegar el trofeu. Al final del torneig el club local va voler commemorar el seu aniversari amb un berenar sopar que va fer les delícies de tots els presents. Els jugadors de Silla en el torneig van ser Vicente Calvo, Juan José Espinosa, Jaime Benedito, Ernesto Pradas, José Miguel Vila i José Javier Rubio.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167