Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL SILLA CF TANCA EL QUART FITXATGE, JUAN ÁLVARO
EL SILLA CF TANCA EL QUART FITXATGE, JUAN ÁLVARO
13/07/2012
EL SILLA CF TANCA EL QUART FITXATGE, JUAN ÁLVARO
Aquest futbolista pot jugar tant de davanter como d'extrem atés

Juan Álvaro Ródenas, jugador procedent del Racing d’Algemesí, i una de las claus de la salvació d’aquest equip a la segona volta del passat campionat a la Regional Preferent, s’ha convertit en el quart reforç del Silla Club de Futbol per a la temporada 2012/13.

El nou futbolista del Silla no ha dubtat a signar per l’equip que dirigeix Manolo Castaño i, per tant, s’uneix a les incorporacions anunciades oficialment pel club a les darreres setmanes dels jugadors següents: Guti (Recambios Colón), Iván Albiñana (Racing d’Algemesí) i el porter siller Diego Carbonell.

Abans de fitxar, Juan Álvaro tenia molts bons informes del potencial esportiu de l’equip i fonamentalment el que li ha fet decidir-se a jugar al Vicent Morera ha sigut el projecte “seriós i de treball” que se li va plantejar des d’un principi, tant per banda dels tècnics com pel president. A més, Juan Álvaro tenia excel·lents referències del club siller i al Silla tindrà un company seu del Racing d’Algemesí com és Iván Albiñana. Aquest futbolista pot jugar tant de davanter como d’extrem atés que explota perfectament la velocitat que tant li caracteritza en el seu joc, a banda del seu encert davant la porteria contraria.

Al Silla CF se li ha obert la possibilitat de completar el planter i renovar el defensa central esquerre, que també  pot jugar de lateral, Vicent Valero. El planter siller no ha pogut confirmar fins ara la seua presència a l’equip blanc perquè es troba a expenses d’obtindre una beca erasmus per al proper curs universitari.

Si finalment Vicent continuara en la disciplina del Silla, serien un total de 16 jugadors, els que van aconseguir l’ascens a Preferent fent somniar l’afició. Els que segueixen una temporada més a l’entitat, la majoria de futbolistes locals o residents a la nostra població, són: Lucas com a porter; els defenses Carlos, Alcántara, Rubén, Óscar Montoro i Dufau; els mitjans Juanma, Carrasco, Xiri, Oso i els atacants, encara que molts d'ells són polivalents per les diverses posicions que ocupen al camp, Iván García, Adrián, Manchancoses, Javi Servando i Petete.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167