Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL CLUB DE PIRAGÜISME DE SILLA CAMPIÓ AUTONÒMIC PER CLUBS
EL CLUB DE PIRAGÜISME DE SILLA CAMPIÓ AUTONÒMIC PER CLUBS
04/07/2012
EL CLUB DE PIRAGÜISME DE SILLA CAMPIÓ AUTONÒMIC PER CLUBS
De les lligues autonòmiques de marató i de fons
piragua 2012
piragua 2012 2

La primera part de la temporada 2012 no ha pogut ser més satisfactòria per al Club de Piragüisme de Silla, ja que s'ha proclamat campió autonòmic per clubs de les lligues autonòmiques de marató i de fons.

Cal destacar tant el paper dels palistes més majors i experimentats com el dels més xicotets, tots lluitant per portar el seu club al més alt de la Comunitat Valenciana. Entre els campions autonòmics 2012 que pertanyen a Silla, podem trobar:

Carmen Valero, benjamí  k1

Yaiza González, aleví  k1

Xavier Puchalt, infantil k1

José Antonio Portals, sènior c1

Nelson Pascual, sènior k1

Mireia Garcia, sènior dama k1

Francisco Giner i Juanjo Tortajada, sènior k2 marató

Sergio Luz, màster a marató

En l’àmbit nacional cal destacar el 9é lloc per clubs a la Copa d'Espanya de Rius, celebrada a Múrcia i el 10é a Aranjuez. A nivell individual, podem destacar els resultats en les proves dalt esmentades de palistes com J. Antonio Portals, 3r c1 sènior.

Per a finalitzar, hem de fer una ressenya especial per als palistes més xicotets del club. Al principi d'aquest mes han aconseguit la classificació per al campionat d'Espanya de 1.000 metres les embarcacions dobles k2, dels palistes Raimon Gastaldo i Jordi Peris, com també la parella Xavier Puchalt i Borja Alberola.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167