Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL CLUB SIRENES PARTICIPA EN EL CAMPIONAT DE SALVAMENT I SOCORRISME
EL CLUB SIRENES PARTICIPA EN EL CAMPIONAT DE SALVAMENT I SOCORRISME
03/07/2012
EL CLUB SIRENES PARTICIPA EN EL CAMPIONAT DE SALVAMENT I SOCORRISME
Els alevins masculins han aconseguit el títol de “Campions d'Espanya“

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria d'Esports i la Federació de Salvament i Socorrisme de la Comunitat Valenciana han sigut els organitzadors del Campionat de Salvament i Socorrisme que s'ha disputat a la ciutat el passat 28, 29, 30 de juny i 1 de juliol.

En la competició han participat 42 clubs amb més de 540 esportistes de tot Espanya en les categories d'alevins, infantils i cadets (de 9 a 14 anys). Un esdeveniment esportiu que ha  atret unes 1.500 persones que han acudit a la Vila Joiosa a presenciar el campionat.

El Club Sirenes han participat amb 38 socorristes en totes les categories i els seus resultats avalen l'extraordinària preparació que s'ha realitzat prèvia a la competició, ja que els alevins masculins han aconseguit el títol de “Campions d'Espanya“ i les alevins femenines han quedat quartes classificades. En l'equip d'alevins que ha participat en el campionat es troben dos xiquets de Silla, Joan Fuster Garrido i María Sanbautista Pérez.

D'altra banda, en la classificació conjunta alevins, han aconseguit la segona plaça i els cadets masculins han quedat subcampions d'Espanya. En la classificació conjunta cadets, s'ha obtingut la tercera plaça.

El medaller individual i de relleus també ha sigut tot un èxit. Un total de 5 ors i 10 plates.

Es tracta d'un esport que des de la Federació de Salvament i Socorrisme de la Comunitat Valenciana qualifiquen d'humanitària, perquè es tracta d'un esport que salva vides. En la competició s'ha pogut comprovar com es formen les persones perquè siguen bons socorristes des de molt joves, entre els 9 i 14 anys.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167