Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > MARC CARBONELL SANCHO, SISÉ D'ESPANYA EN SUB-8
MARC  CARBONELL SANCHO,  SISÉ D'ESPANYA EN SUB-8
26/06/2012
MARC CARBONELL SANCHO, SISÉ D'ESPANYA EN SUB-8
Amb aquest resultat Marc aconsegueix classificar-se per al campionat d'Europa en la República Txeca
ajedrez marc 2
ajedrez marc 3
ajedrez marc 4
ajedrez marc 5
ajedrez marc 6

Diumenge passat, 24 de juny acabà el campionat d'Espanya de categoria sub-8. L'escola de Silla participà amb dos xiquets, però va ser una pena que  Marc Carbonell perdera les dues últimes partides. No obstant això, va aconseguir una 6a plaça.

 Tot va arrancar el divendres 22 de juny. Una  gran sala albergava 97 xiquets  que provenien de tots els punts d'Espanya. Marc Carbonell guanyava les dues primeres partides. El dia 23, jornada de tres partides,  Marc, una altra vegada, es va imposar en les tres.

Marc liderava el campionat d'Espanya quan faltaven dues partides. El diumenge 24 les dues partides més importants de la seua vida esperaven Marc.

La penúltima partida Marc la jugà amb molta tensió ja que la retransmetien en directe. El seu rival era el futur campió d'Espanya.  Marc realitzà una partida roïna i prompte arribà la derrota.  L'última partida també la va perdre i aquest resultat el va deixar fora del pòdium.

El que ha aconseguit Marc és un gran èxit perquè  quedar el 6é d'Espanya no és qualsevol cosa. L'important és lluitar pel primer lloc. Amb aquest resultat Marc aconsegueix classificar-se per al campionat d'Europa que se celebrarà a la República Txeca el pròxim 17 d'agost.

De l'Escola de Silla participà també José García Molina. Amb tan sols 6 anys, José participà jugant contra xiquets de 8 anys. La seua primera experiència va ser molt positiva i José va aconseguir guanyar dues partides. L'any que ve repetirà en la mateixa categoria.

 

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167