Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > GRAN PARTICIPACIÓ A LA XII EDICIÓ DE LA MILLA POPULAR
GRAN PARTICIPACIÓ A LA XII EDICIÓ DE LA MILLA POPULAR
18/06/2012
GRAN PARTICIPACIÓ A LA XII EDICIÓ DE LA MILLA POPULAR
Més de 400 persones van participar el passat 15 de juny en la XII Edició de la Milla Popular
MILLA 2
MILLA 3
MILLA 4
MILLA 5
MILLA 6
MILLA 7
MILLA 8
MILLA 9
MILLA 10
MILLA
MILLA 12
MILLA 13
MILLA 14
MILLA 15
MILLA 16
MILLA 17

Exactament 420 atletes, dels quals 320 van ser veïns i veïnes del nostre municipi, van participar el passat divendres en la XII edició de la Milla Popular. Un esdeveniment que anualment congrega a l’avinguda de Gandia una gran quantitat de gent per gaudir d’aquesta prova esportiva. La milla està sempre organitzada pel Club d’Atletisme de Silla, entitat presidida per Manuel Gómez, i en aquesta nova edició ha sigut patrocinada per l’Ajuntament de Silla i per l’empresa Consum.

 

La Milla Popular va començar a les 19.30 hores i va finalitzar a les 21 hores.  Després d’acabar l’acte, l’alcalde de Silla, Serafín Simeón Peris, i el regidor de Règim Interior, Carlos Primo,  van lliurar els trofeus Consum en les diferents i nombroses categories que van comprendre des de prebenjamins fins a absoluta masculina i femenina.

 

En aquesta edició cal recalcar la gran participació de gent molt jove, ja que dels 320 participants de Silla, 270 són menors de 15 anys que pertanyen al club local d’atletisme i als col·legis de la població. Gràcies al Club d’Atletisme de Silla molts escolars practiquen i gaudeixen de l’atletisme i alguns d’ells, més tard, formaran part del club. Així mateix, s’organitzen competicions a nivell federatiu i altres a nivell popular, com les diverses edicions de carreres populars. Els últims anys han estat marcats per la bona actuació de les dones del club que han aconseguit ascendir de categoria fins a arribar a la Primera Divisió Nacional de Competicions per Clubs en pista a l’aire lliure.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167