Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > ADRIÁN COSTA GRAU, CAMPIÓ ESCOLAR DE SILLA
ADRIÁN COSTA GRAU, CAMPIÓ ESCOLAR DE SILLA
18/06/2012
ADRIÁN COSTA GRAU, CAMPIÓ ESCOLAR DE SILLA
José García Molina, amb tan sols 6 anys, queda subcampió
ajedrez junio 2
ajedrez junio 3
ajedrez junio 4
ajedrez junio 5

Aquest diumenge 17 de juny s'ha celebrat a Silla el campionat escolar d'Escacs. De vesprada, a les 17:30 hores, arrancava a la Nau Jove aquest tradicional torneig que se celebra des de fa mes de 20 anys.

El torneig va ser molt disputat i, fins a l'última ronda, 6 jugadors tenien opcions de guanyar el campionat.  Finalment, Adrián Costa va guanyar el torneig amb 5,5 de 6 possibles. La sorpresa del torneig va ser José García Molina que, amb tan sols 6 anys d'edat, va quedar en segon lloc i va realitzar el seu millor torneig fins a la data. El tercer premi se'l va emportar  Quico Simeón.  Al final del torneig, es va procedir al lliurament de trofeus, amb medalles i molts regals per a tots els participants.

D'altra banda, el Club vol fer una  menció especial als xiquets Marc Carbonell Sancho i José García Molina que divendres que ve a Motril comencen el campionat d'Espanya Sub-8 i desitjar-los molta sort.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167