Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > DOBLET PER A L'INCUSA-SILLA
DOBLET PER A L'INCUSA-SILLA
18/06/2012
DOBLET PER A L'INCUSA-SILLA
El campió de la Lliga de la Comunitat conquista la seua desena Copa Federació

El Club Frontenis Incusa-Silla, entrenat per Miguel Ángel Cebrián,  es va proclamar dissabte passat, dia 16,  campió de la Copa Provincial (Copa Federació A) en la modalitat de preolímpica. El Club va derrotar per dos a un el Club Catarroja, en la final disputada al Club Sant Patrici de Xàtiva. Amb aquesta victòria el club de Silla aconsegueix el doblet després de proclamar-se també campió de la Lliga de la Comunitat Valenciana.

El primer partit va ser molt competit. La parella formada per David Oliver i Luis Lechuga van començar amb 3 a 0, però ràpidament els jugadors del Catarroja, Alfredo Álvarez i Iván Martínez, van empatar i van passar a portar la iniciativa i quan faltaven 20 minuts van arribar a tindre un avantatge de 16 a 10 a favor seu. En aquests moments els jugadors de l'Incusa van començar a jugar com ells saben, empataren a 16 i passaren a 17-16.

Quan faltaven dos minuts, el tanteig era de 19 a 18 a favor de l'Incusa. Els nervis estaven al límit, ja que en aquest moment van empatar a 19 i el Catarroja aconsegueix avantatjar-se de 20-19. Quan faltaven 40 segons per al final, es va jugar el punt següent.  L'Incusa empata el partit a 20 i es juga el punt decisiu. L'Incusa el guanya i acaba la partida 21 a 20.

La segona partida també va ser per als jugadors de l'Incusa-Silla, Miguel Ángel Cebrián i Rafael Herrero. Van derrotar per 30 a 12 la parella del Catarroja, formada per Raúl Hernández i Javier Cavanillas, exhibint potència i gran qualitat.

La tercera partida va ser competida, encara que no es jugaven res. Des del primer moment es va veure que la parella del Catarroja, formada per Oliver Martínez i Iván González, prenien la iniciativa sobre la parella de l'Incusa-Silla, formada per Roberto Sancho i Eusebio Zamora. Van aconseguir la victòria per 30 a 21.

El palmarés del Club  Incusa-Silla és impressionant:

1 Títol de Campions d'Europa en paleta goma.

1 Títol de Campions d'Espanya en paleta goma.

1 Títol de Subcampions d'Espanya en paleta goma.

5 Títols de Campions d'Espanya en preolímpica

3 Títols de Subcampions d'Espanya en preolímpica.

11 Títols de Campions de Lliga de la Comunitat Valenciana en preolímpica.

8 Títols de Subcampions de Lliga de la Comunitat Valenciana en preolímpica.

10 Títols de Campions de Copa Provincial.

8 Títols de Subcampions de Copa Provincial.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167