Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > L'ATLETISME SILLA-KELME CINQUÉ EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA
L'ATLETISME SILLA-KELME CINQUÉ EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA
05/06/2012
L'ATLETISME SILLA-KELME CINQUÉ EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA
En les categories de clubs de primera divisió
PISTA DE EIBAR
FOTO ARCHIVO DEL EQUPO

La Lliga de Clubs ha acabat aquesta campanya 2011/2012 i el C. A. Silla-Kelme ha aconseguit amb folgança els seus objectius. Després de dues trobades inicials, en què va obtindre una victòria i un segon lloc, l'equip va anar a terres guipuscoanes per enfrontar-se en un octogonal als millors equips de la categoria.

En la lluita pel títol disputada a Eibar, les aspiracions del C. A. Silla-Kelme se centraven a aconseguir una bona classificació, ja que el potencial econòmic de la resta d'equips participants en molts casos triplica el del club valencià. De fet, una vegada més, les atletes no van decebre i van aconseguir la meritòria 5a plaça en l'octogonal.


Les actuacions individuals més destacades van ser la victòria de Marta Esteban en 3.000 m i les segones places de Paula Escriche en altura, Mª Ángeles Gregori en pes i Ainhoa Martínez en disc.


L'equip està molt satisfet amb l'actuació en la lliga i espera poder sobreviure a la difícil conjuntura econòmica. Recordem que l'Atletisme Silla-Kelme és un club històric en la categoria que ha estat més d'una dècada en Primera Divisió Nacional i que ha demostrat que, amb la cohesió de grup i un treball constant de directius, tècnics i atletes, es poden aconseguir objectius pressupostàriament inabastables.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167