Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > SOS SIRENES, CAMPIÓ DE LA CV DE SALVAMENT I SOCORRISME
SOS SIRENES, CAMPIÓ DE LA CV DE SALVAMENT I SOCORRISME
29/05/2012
SOS SIRENES, CAMPIÓ DE LA CV DE SALVAMENT I SOCORRISME
Els joves nadadors han aconseguit el campionat autonòmic amb un total de 41 medalles
SIRENAS 2
sos sirenas 1
sos sirenas 2
sos sirenas 3
sos sirenas 4
sos sirenas 5
sos sirenas 6

El club de natació SOS Sirenes s'ha tornat a proclamar campió de la Comunitat Valenciana de Salvament i Socorrisme, en el V Trofeu Ciutat del Puig celebrat el cap de setmana passat en aquesta localitat valenciana.

En aquesta ocasió, el Club Sirenes ha participat amb 39 socorristes en les tres categories -alevins, infantils i cadets, masculins i femenins- i han demostrat la seua hegemonia en les competicions autonòmiques després d'imposar-se també en el campionat d'hivern.

Els joves nadadors han aconseguit el campionat autonòmic amb un total de 41 medalles: 10 medalles d'or , 15 medalles de plata i 15 medalles de bronze en les categories aleví, infantil i cadet.

Aquests resultats demostren l'excel·lent estat de forma dels joves esportistes que formen un extraordinari grup capaç d'aconseguir els mèrits esportius que es proposen. La magnífica selecció de socorristes ha propiciat que s'aconseguisquen les mínimes per a poder participar en el Campionat d'Espanya de Salvament i Socorrisme, que enguany se celebrarà a Benidorm.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167