Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > VISITA DEL CLUB SILLA CF A ALCALDIA
VISITA DEL CLUB SILLA CF A ALCALDIA
29/05/2012
VISITA DEL CLUB SILLA CF A ALCALDIA
Van ser rebuts per l'alcalde, Serafín Simeón, i el regidor d'Esports, Marcos Zaragozá
VISITA SILLA CF A ALCALDIA 1
VISITA SILLA CF A ALCALDIA 2
VISITA SILLA CF A ALCALDIA 3
VISITA SILLA CF A ALCALDIA 4
VISITA SILLA CF A ALCALDIA 5

Ahir de vesprada, el Silla CF va acudir a l’Alcaldia i van ser rebuts per l’alcalde, Serafín Simeón, i el regidor d’Esports, Marcos Zaragozá, que van voler felicitar-los pel seu ascens a Preferent.

Aquest èxit el van obtindre a principi de maig davant del Picassent en una vesprada plena d’emoció on van demostrar la seua professionalitat i la gran vàlua dels jugadors que formen aquest equip. Després de set temporades jugant en Primera Regional, torna a tindre l'estatus que mai pot perdre: la Preferent.

Han sigut anys de molt de treball, lluita i sacrifici per banda del Club de 1927 per traure el conjunt siller d’una categoria que no li corresponia; i així ho va entendre enguany el cos tècnic. Un equip encapçalat per Manolo Castaño (en la seua primera experiència en una banqueta amateur), el planter i la fidel afició, com poques, que ha donat un suport incondicional al projecte d’ascendir “sí o sí” a Preferent oferint aquest exercici futbolístic imatges i desplaçaments per al record.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167