Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > L'ESCOLA D'ESCACS DE SILLA TRIOMFA EN SUECA
L'ESCOLA D'ESCACS DE SILLA TRIOMFA EN SUECA
28/05/2012
L'ESCOLA D'ESCACS DE SILLA TRIOMFA EN SUECA
José García Molina, campió Sub-8
ajedrez 1 sueca
ajedrez 2  sueca
ajedrez 3 sueca
ajedrez 4 sueca

Ahir diumenge, 27 de maig va tindre lloc una altra gran jornada de l'Escola d'Escacs de Silla. Aquesta vegada es va celebrar a la localitat de la Ribera Baixa de Sueca.

Des de la plaça de Sant Pere fins el carrer de Sant Cristòfol  era ple de taulers d'Escacs. Es juga va el I Torneig Infantil d'Escacs Ciutat de Sueca. Xiquets vinguts d'una infinitat de localitats van passar tot el matí jugant als escacs. L'escola de Silla com sempre, va obtenir èxits en una destacada actuació de José García Molina, de 6 anys, el qual va haver de jugar en la categoria sub-8 al no contemplar Sueca la seua categoria.

José García es va créixer davant jugadors de més edat i va quedar Campió Sub-8, pujant a l'escola de Silla al més alt del pòdium. També en Sub-8, Hanna Ceñera Benlloch quedava subcampiona femenina.  L'altre representant va ser José Calabuig, que no va poder pujar al pòdium en Sub-10 i es va haver de conformar amb la medalla de”xocolate” o el que és el mateix el 4t lloc.

La setmana que ve, la cita serà el dissabte al matí, en Nou Centre i el diumenge, en Alaquàs. Informarem amb detall del que allí ocòrrega.

Per un altre costat, el Social, va tindre una decisiva jornada i deixà amb totes les partides guanyades a Víctor Penades i José Antonio García, els quals s'enfrontaran la pròxima setmana. El guanyador farà un pas de gegant per a imposar-se en la 50 edició d'aquest antic i prestigiós torneig del Club d'Escacs de Silla.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167