Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > FASTÀSTICA VICTÒRIA DE L'ATLETISME SILLA-KELME A LLEÓ
FASTÀSTICA VICTÒRIA DE L'ATLETISME SILLA-KELME A LLEÓ
22/05/2012
FASTÀSTICA VICTÒRIA DE L'ATLETISME SILLA-KELME A LLEÓ
Les xiques tornen a donar la sorpresa i vencen en un encreuament que els porta a la fase final per l'ascens a divisió d'honor

 El diumenge de matí es disputaven les trobades de la lliga nacional de 1a Divisió en Atletisme. El Club Atletisme Silla-Kelme tenia un complicat desplaçament fins a terres castellanolleoneses per a veure's amb l'Atletisme Lleó i amb el CA Tenerife 1984.

Després de ser segones en la primera jornada de lliga, la trobada es presentava apassionant per la seua igualtat i no va defraudar. La puntuació es va mantindre igualada durant gran part de l’encontre i es va decidir en les proves finals de relleus.

 

Quant a les aportacions individuals, cal destacar les victòries de Paula Escriche en altura, Marta Esteban en 1500 i 3000 m, M. Ángeles Gregori en pes, Ainhoa Martínez en disc i Gloria Nwosu en 200 m. 

 

No obstant això, va ser la gran labor de totes les integrants el que permet mantindre un grup cohesionat que lluita per cada punt i que impressiona en cada estadi nacional que visita.

 

Ara falta la gran cita final que serà la lluita per l'ascens a Divisió d'Honor, el pròxim dia 2 de juny. El quadre d'equips participants en la final són: Unicaja Jaén, ISS l'Hospitalet, CA Ourense, CA Silla-Kelme, Avinent Manresa, CA Lleó, Tenerife 1984 i Súper Amara. Serà el colofó a una nova temporada d'èxits de l'equip.

            


Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167