Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > L'ESCOLA D'ESCACS DE SILLA S'IMPOSA AL VILA-REAL
L'ESCOLA D'ESCACS DE SILLA S'IMPOSA AL VILA-REAL
21/05/2012
L'ESCOLA D'ESCACS DE SILLA S'IMPOSA AL VILA-REAL
Adrián Costa va guanyar Sub-14, Marc Carbonell Sub-10 i José García Sub-6
IMG_2170
IMG_2200

L’escola d'Escacs de Silla va viatjar a Vila-real per a celebrar diversos tornejos. La localitat castellonenca celebrava les festes en honor a Sant Pascual i, per aquest motiu, es van organitzar diversos tornejos per categories. L'escola d'escacs de Silla va participar amb tres jugadors,  enquadrats en tornejos separats.

Les coses no van poder anar millor i en el torneig dels més xicotets, José García Molina s'imposava amb ampli avantatge en la categoria Sub-6. En el torneig per a xiquets menors de 10 i 12 anys el xicotet Marc Carbonell de 8 anys es va enquadrar en aquesta categoria per a enfrontar-se a contrincants de més edat i va quedar campió Sub-10. En la categoria superior, en la qual es van ajuntar sub-14, sub-16 i sènior, Adrián Costa Grau va demostrar trobar-se en un gran moment de forma i va guanyar la seua categoria sub-14 quan encara faltava una ronda.

El nom de Silla, com sempre en escacs, va ocupar un lloc destacat i va ser l'equip que més primers llocs ha aconseguit en el torneig, i això que només van acudir a la cita amb tres jugadors. Aquest èxit no és fruit de la casualitat, al Casal Jove de Silla es treballa dur totes les vesprades en aquesta disciplina i s’exigeix sempre als seus alumnes que ho donen tot en cada partida.

En el torneig social de Silla, es porten disputades dues partides i els xiquets de l'escola Marc Carbonell i Adrian Costa , contra tot pronòstic, lideren el torneig junt amb Slobodan Kovacevic, Víctor Penades i José Antonio García. La cita següent de l'escola serà el diumenge 27 de maig a  Sueca on l'equip espera deixar el llistó tan alt com sempre.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167