Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL VICENT MORERA CELEBRA L'ASCENS DEL SILLA CF A PREFERENT
EL VICENT MORERA CELEBRA L'ASCENS DEL SILLA CF A PREFERENT
14/05/2012
EL VICENT MORERA CELEBRA L'ASCENS DEL SILLA CF A PREFERENT
L'equip siller també venç en l'últim partit de lliga a l'Alcàsser per 3-0
silla preferent 5
silla preferent 1
silla preferent 2
silla preferent 3
silla preferent 4

Una setmana després d’aconseguir el campionat i l’ascens matemàtic a Preferent, el Silla Club de Futbol i l’afició rendiren al camp Vicent Morera de Silla un sentit homenatge als jugadors i el cos tècnic que han fet possible que el conjunt blanc torne a la categoria en la qual ha militat al llarg de dues dècades, en diferents etapes, durant la seua història. El fet que, esportivament parlant, no hi haguera res en joc, no va suposar un impediment perquè la graderia del Morera presentara un excel·lent ambient de públic que ovacionà durant quasi dues hores l’equip que els ha omplit d’orgull en una temporada per al record, amb l’ascens també del filial siller a Primera Regional que se sumà a la festa del Morera una vegada arribà d’Alaquàs on guanyà el seu encontre per 2-4.

Abans de l’inici del partit, els equips de les categories inferiors de l’Escola que són entrenats per membres del Silla CF van fer, junt amb l’Alcàsser, el corredor de campions que va recórrer tot el centre del camp fins a les dues pancartes portades per xiquets que ja van ser protagonistes en l’ascens a Picassent i que deien: “CAMPIONS TEMPORADA 2011/2012” i “ASCENS A PREFERENT SILLA CF”. L’eixida al terreny de joc del Silla estigué acompanyada per dues traques de 40 metres cadascuna i el so del clàssic “Campions, campions...”. Els futbolistes, tècnics i directius portaven col·locades samarretes realitzades per a l’ocasió commemoratives de l’ascens amb els noms de tots els qui han fet possible aconseguir l’objectiu de l’entitat.

L’encontre en el plànol esportiu estigué clarament decantat al bàndol siller i els gols d’Álvaro (minut 17), Iván (minut 25) i Javi Servando (minut 81), a més d’un penal aturat pel porter Javi García als darrers instants de l’enfrontament, se sumaren a l’ambient de celebració i de festa que es creà al Vicent Morera.

Amb el xiulet final de l’àrbitre, tots els components del Silla CF, a més de la Junta Directiva, es dirigiren a la graderia per agrair als aficionats el seu suport durant tota la campanya i l’ajuda tan incondicional que han donat a l’equip, tant als partits de casa com als desplaçaments ja que és una de les claus de l’ascens. Tots van fer un cercle agafats de la mà al mig del camp i al crit de “campions, campions…” oferiren un bonic i emotiu espectacle en homenatge a l’afició sillera. El regidor d’Hisenda i Esports, Marcos Zaragozá, va estar present al partit i, sigué convidat pel president, Ricardo Peris, a entrar al camp per felicitar personalment el planter, l’entrenador i els seus ajudants i es va fer dues fotografies per a la història; la primera amb el primer equip i la segona amb el filial que dirigeix Juan Román.

 

El planter del Silla Club de Futbol ha estat compost enguany pels futbolistes següents: Lucas i Javi García (porters), Carlos, Alcántara, Montoro, Rubén, Vicent i Dufau (defenses), Carrasco, Iván, Xiri, Joan, Carles, Oso, Juanma, Machancoses i César (mitgers), Petete, Adrián, Javi Servando, Pozo i Álvaro (davanters). A més de Manolo Castaño "Manolín" (entrenador), Rafa Pérez, Alvaro Alba i Diego Carbonell (ajudants), Bea Bernabéu (fisio) i Manolo Castaño (secretari tècnic).

Com a fi de festa, el club preparà un berenar multitudinari i, com no podia ser d’altra manera, es tornà a disparar una traca i un castell de focs d’artifici pensant ja en el viatge de cap de setmana a Eivissa que realitzaran (l’1, 2 i 3 de juny) els dos equips com els va prometre al mes de desembre el president de l’entitat si feien realitat el somni de pujar a Preferent i Primera Regional, respectivament. 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167