Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL CLUB D'ESCACS DE SILLA DEIXA EMPREMTA A MÚRCIA
EL CLUB D'ESCACS DE SILLA DEIXA EMPREMTA A MÚRCIA
07/05/2012
EL CLUB D'ESCACS DE SILLA DEIXA EMPREMTA A MÚRCIA
José Antonio García va guanyar la categoria general i José García Molina va quedar 4t en Sub-8
ajedrez murcia 2
ajedrez murcia 3
ajedrez murcia 1

La localitat murciana de Molina de Segura ha sigut seu de l'important torneig d'escacs organitzat pel periòdic La Verdad de Múrcia. Es va disputar dissabte passat, 5 de maig, en jornada de matí amb 5 partides ràpides.

 

En el torneig de menors d'edat, fins als 8 anys complits, va participar, per part del Club d'Escacs de Silla, José García Molina, que va guanyar 4 partides i va perdre una sola partida contra el campió del torneig. Cal tindre en compte que José té 6 anys i que molts dels xiquets amb què juga tenen quasi els 9 anys. Una diferència d'edat important que demostra molt de mèrit en els èxits que està aconseguint.

 

En el torneig absolut, José Antonio García no va deixar escapar el primer lloc i va col·locar el Silla en el més alt del pòdium. De fet, en el lliurament de trofeus, van ser molts els aplaudiments que va rebre el club. Dissabte que ve, a les 16:00 h, al Casal Jove, arranca el Social d'Escacs, torneig més antic d'escacs de Silla, que arriba a l'edició 50.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167