Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > LES XIQUES DE L'ATLETISME SILLA-KELME TORNEN A DONAR LA CAMPANADA
LES XIQUES DE L'ATLETISME SILLA-KELME TORNEN A DONAR LA CAMPANADA
02/05/2012
LES XIQUES DE L'ATLETISME SILLA-KELME TORNEN A DONAR LA CAMPANADA
Obtenen la 2a plaça en la primera jornada de la Lliga Nacional de 1a divisió en atletisme

Una vegada més les xiques del Club Atletisme Silla-Kelme demostren el seu bon fer en la competició que més els motiva, la Lliga Nacional de 1a Divisió. Amb un equip que fa gala de la seua joventut, el Silla-Kelme torna a demostrar la seua competitivitat en la gran cita de clubs de l'any. El club ha acabat en segona posició del seu quadrangular de primera divisió, la categoria de plata de l'atletisme. D'aquesta manera, ja estan més prop d'acariciar la divisió d'honor.

               

En un solejat matí de diumenge, es van donar cita en la pista d'atletisme Manolo Jaén d'Elx, l'Arosa Joventut Atlètica d'Elx (amfitrió), l'Unicaja de Jaén, el Lleida U. E. i el C. A. Silla-Kelme. Tots ells buscaven una bona classificació per a la segona jornada de lliga que serà decisiva per a la lluita per l'ascens.

               

La competició es presentava molt interessant pel potencial dels equips, i no va defraudar. L'Unicaja de Jaén, gran aspirant a ser campió en aquesta temporada, va aconseguir la victòria. La segona posició, clau per a un posterior encreuament, la va obtindre el C. A. Silla-Kelme amb una portentosa actuació dels seus atletes. És encara més ressenyable el resultat perquè l'equip patia de diverses baixes per malaltia o lesió. La tercera plaça la va obtindre el A. J. A. Elx i quart va ser el Lleida U. E.

               

Encara que en una competició per equips és el valor del col·lectiu el que importa, cal ressenyar, a títol individual, la victòria en 3.000 ml de la fondista Marta Esteban (subcampiona de la Marató Divina Pastora de València el 2011), de Paula Escriche en salt d'altura, d'Ainhoa Martínez en disc i de Patricia Pérez-Moneo en javelina.

               

La cita de lliga següent serà el pròxim 20 de maig. Només cal esperar que la resposta de les atletes del Silla-Kelme estiga a l'altura d'allò que s'ha succeït en aquesta primera jornada.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167