Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > L'ESCOLA D'ESCACS DE SILLA S'IMPOSA EN DIVERSES CATEGORIES
L'ESCOLA D'ESCACS DE SILLA S'IMPOSA EN DIVERSES CATEGORIES
02/05/2012
L'ESCOLA D'ESCACS DE SILLA S'IMPOSA EN DIVERSES CATEGORIES
José García Molina i Marc Carbonell, campions a la Vall d'Uixó

El passat diumenge 29 d’abril es va disputar la primera edició de l’Open de la Vall d’Uixó amb prop d’un centenar de jugadors de la província de Castelló i de València que van omplir els taulers. L’Escola d’Escacs de Silla va participar en totes les categories i va quedar campió en la categoria Sub-6 José García Molina i en Sub-8 Marc Carbonell.

Aquests dos xiquets auguren un gran futur al club, ja que és molt meritori guanyar en aquestes categories. Els dos campions prompte viatjaran al campionat d’Espanya que tindrà lloc a Salina (Granada) el pròxim mes de juny. Cal destacar el bon ambient que es respirava durant el torneig i en el qual van gaudir tots els xiquets.

L’Escola d’Escacs de Silla, que compleix ja 20 anys, ofereix a tots els xiquets del municipi la possibilitat d’aprendre aquesta disciplina esportiva que fomenta el treball en equip i l’agilitat mental tots els dimecres a la vesprada.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167